5 Mart 2009 Perşembe

Twilight (Alacakaranlık)



Normalde vampir teması üzerine kurulu olan filmlerden pek hazetmem ama "Twilight" türünün en iyi örneklerinden. Bir arkadaşımın anlatmasıyla büyük merak uyandırdı ben de. Hemen fragmanını izledim. Aslında vampir olan genç adamın, genç kızla aşkı anlatılıyor filmde. Genç adam(Edward)ın ailesi iyi vampirler, insan kanıyla beslenmiyorlar. Genç vampirimizin yakışıklılığını anlatmama gerek yok heralde. (: Kızımız(Bella) da pek şeker. Filmin devamı; Edward'ın Bella'yı kötü vampirden kurtarması. Gerçek bir aşk, aksiyon, tutku ne ararsanız mevcut filmde. Kesinlikle izleyin. Filmin konusu; Stephanie Meyer'ın kitabından ve 3 seri şu anda kitap. İlk kitap filme çevrilmiş ki büyük ihtimalle devamı da gelecek filmlerin. Seri halinde. Gelmeli de. (: Ama dayanamayıp okumak isteyenlere gerekli bilgileri de vereceğim.



Edward: Robert Pattinson
Bella: Kristen Stewart

Kitap Serisi: 
1.  Alacakaranlık / Stephenie Meyer
(Üç şeyden kesinlikle emindim. Birincisi, Edward kesinlikle bir vampirdi. İkincisi, onun ne kadar güçlü olduğunu bilmediğim için bu vampir yani benim kanıma susamıştı. Üçüncüsü, ona koşulsuz ve geri dönülmez biçimde aşıktım.)
2.  Yeni Ay / Stephenie Meyer
(Edward ve Cullen Ailesi’nin diğer üyeleri Bella’nın doğum günü için bir parti verirler, fakat Bella ısrarla karşı çıkar. Çünkü ortada büyük bir sorun vardır; Edward sonsuza dek genç kalacaktır, peki ya Bella? Kâbuslar, sırlar, imkânsızlıklar, seçimler ve kararlar... Bella ve Edward’ı yine zorlu bir mücadele bekliyor. Alacakaranlık’ın kahramanlarının aşk ve heyecan dolu macerası Yeniay’da hız kesmeden devam ediyor. ) 
3. Tutulma / Stephenie Meyer
(Binlerce Alacakaranlık hayranını beklediğine değecek kadar sevindirecek olan kitabın satışa sunulduğu ilk gün kapışılması mümkün! Çünkü Edward´la Bella için aşkın anlamı Tutulma´da daha derin...)

Fragman

Twilight Trailer in HD

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder